Die Csütörtökhelyer Kapelle
Kaplnka bola opravená nákladom 93 tisíc korún. Prácu prevádzal architekt Otokar Szteblo. Slávnostnú vysviacku opravenej kaplnky vykonal spišský biskup Pavol Smrečáni 8. septembra 1901. Spoločný obed bol u biskupa v Spišskom Štiavniku.