Kassa város közgyűlése
Informácie o priebehu zasadania mestského zastupiteľstva. O.i. sa rozhodlo obnovenie organu katedrály. Miestna kapitula je ochotná uhradiť jednu tretinu z výloh. Na celom území Horného Uhorska nieto druhého takého organu.