A katekizmus átdolgozására kiküldött országos bizottság
Krajinský výbor vyslaný na prepracovanie ketechizmu do Budapešti je zastúpený kolomanom Szabadosom z Košíc a Henrikom Andruscákievicsom z Prešova. Výbor mal prejednať v dňoch 4.-5.júla 1906 reformu náboženskej výchovy na základných školách.