Bérmaut
Dr.augustín Fischer-Colbrie biskup sa vydal na birmovnú cestu po Hornom Zemplíne. Všade ho slávnostne vítali cirkevní i svetskí hodnostári a zástupy veriacich. Prehľady osobností Zemplína, ktoré ho prijali.