Reformátusok ünnepe : A templom felszentelés 100-ik éve
Referát o slávnosti košickej refomovanej cirkvi za účasti býv. košických kaplánov, ako Jána Nováka, Andreja Cziáka, ktorí mali predslovy. Hlavnú reč predniesol senior Koloman revész a evanjelický a.v. farár Vojtech Mohr previedol pamätný čin spred 100 rokov.