Az abauji református egyházmegye
Krátka správa o riadnom jarnom valnom zhromaždení v Košiciach 4. apríla 1911 pod predsedníctvom seniora Kolomana Révésza a kurátora Jozefa Mecznera, na ktorom sa zúčastnilo 70 duchovných a 40 svetských predstaviteľov a učiteľov dištriktu