A felvidéki magyarság
O starostlivosti reformovanej cirkve o maďarských veriacich v obciach Šarišskej a Spišskej župy, kde nemajú samostatnú cirkevnú obec, tým, že usporiadajú maďarské bohoslužby v evanjelických a.v., kostoloch, aby sa "nestratili v slovenskom a nemeckom mori".