Ünnepnapok - Ü
Úvodník pred slávnostným zhromaždením reformovaného cirkevného dištriktu v Košiciach pri príležitosti stého výročia vysviacky reformovaného kostola. Spomienka na bohoslužby počas prenasledovania reformátov.