Der Culturverein des Comitats Abauj Torna und der Stadt Kassa
Osvetový spolok Abovsko-Turnianskej župy a mesta Košíc mal dňa 5.03.1905 verejnú schôdzu, prvý raz po svojom oživotvorení pod predsedníctvom Dr. Melichara (Menyhérta) Takácsa, ktorý začal schôdzu maďarskou vlasteneckou rečou. Správy, príhovory a poďakovania.