Az Abauj Torna vármegyei és Kassai Közmüvelődési Egyesület igazgató tanácsának ...
12.sept. bude zasadanie riaditeľského výboru osvetového spolku v Košiciach. Na zasadanie pozýva členov výboru riaditeľ Dr. Melichar (Menyhért) Takács. Program zasadania.