Az Abaujtorna vármegyei és Kassai Közmüvelődési Egyesület
Referát o zasadaní predstavenstva spolku 3.07., na ktorom bola podaná správa o usporiadaní maďarského kurzu a kurzu pre analfabetov o putovných prednáškach Uránie a divadelných prestaveniach pre vidiecke deti. Krátke správy. Rade predsedal Dr. Melichar (Menyhért) Takács.