Der Culturverein des Abauj Tornaer Comitats und der Stadt Kassa
Spolok mal 5.05. výborové zasadnutie pod predsedníctvom Dr. Melichara (Menyhérta) Takácsa a Dr. Ondreja (Andrása) Rakovszkého, podžupana. Noví členovia. Majetok spolku 22.000 korún. Maďarské spevníky do Nižnej Kamenice. Čestné diplomy.