Ausstellungsschlussfeier
Záverečná slávnosť výstavy sa konala 20.09. na radnici pod predsedníctvom Dr. Melichara (Menyhérta) Takácsa. Počet návštevníkov 32 773. Prejav predsedajúceho. S darom grófa Zichyho obnos na pomník Rákócziho sa doplní na 10 000 korún. Fotografické snímky. Poslední hostia.