Három premontrei kanonok jubileuma
Prepošt-prelát rádu premonštrátov Dr. Melichar (Menyhért) Takács listom pozdravil jubilantov: Dr. Konštantína [Antona] (Szilárda)[(Antala)] Stöhra, správcu košického kráľovského konviktu, kráľovského radcu PhDr. Kornela Františka [Kornél Ferenc] Nátafalussyho a PhDr. Juraja Huga (György Hugó) Károlya z príležitosti ich 40 ročnej služby v ráde. [K. F. Nátafalussy, nátafalvi, pôsobil aj v Rožňave, A.K. Stöhr študoval v Rožňave. Údaje o premonštrátskych kňazoch pozri Mihóková, Mária: Slovník košických osobností pod príslušným heslom].