Dr. Takács Menyhért negyedszázados jubileuma : A jászóvári premontrei rend örömünnepe
Podrobný referát zo slávnosti na počesť horemenovaného jasovského prepošta-preláta pri príležitosti jeho 25. ročného jubilea vysvätenia za kňaza. Doslovné znenie prejavu priora rádu Valéra Lugera. Mená zúčastnených a odosielateľov pozdravných telegramov.