A gimnázium épitése
Správa o dokončovaní budovy košického premonštrátskeho gymnázia, ktoré svojím vzhľadom a vybavením bude najmodernejším ústavom v krajine, a to zásluhou premonštrátskeho prepošta-preláta Melichara (Menyhérta) Takácsa. Škola bude odovzdaná do užívania ešte roku 1904.