Az Autonom Kör közgyülése
Krátka správa o valnom zhromaždení Katolíckeho autonómneho kruhu v Košiciach 7. mája pod predsedníctvom J. Berczellyho, tabulárneho sudcu v.v. O jednoročnej činnosti podal správu Dr. P. Stuhlmann, o cirkevnej majetkovej politike biskupa O. Prochászku hovoril Dr. Melichar (Menyhért) Takács.