Az egyetemi nagybizottság tisztelgése : Kassaiak a kormánynál
Citovanie prejavu Dr. Melichara (Menyhérta) Takácsa, odpovede ministra grófa Jána (Jánosa) Zichyho a ministerského predsedu grófa Karola (Károlya) Khuena-Héderváryho, obsah odpovede ministra (Vojtecha) Serényiho košickej delegácii, ktorá odovzdala vláde memorandum za obnovenie univerzity v Košiciach.