Csöndes hétfő : A főrendiház ülése : Takács Menyhért a kassai egyetemért : A politika vasárnapja : Népgyülések, tiltakozások : Kombináció Berzeviczy elnökségéről
O ďalších politických udalostiach vo vláde. Na zasadaní rečnil aj Dr. Melichar (Menyhért) Takács o košickej univerzite a jej potrebe.