A gyermekkórház felállitása : Az egyesület közgyülése - [Lekly], [Július]
Referát o prvom valnom zhromaždení košického Spolku pre zriadenie detskej nemocnice na čele s predsedom Melicharom (Menyhértom) Takácsom. O. i. boli doplnené niektoré funkcie a bol prijatý návrh, aby dojčenšcká nemocnica bola vybudovaná pri detskom domove a súvisela s ním aj administratívne.