Az Autonom Katholikus Kör közgyülése : Berczelly Jenő megnyitója : Értékes titkári jelentés : Ujból, egyhanguan megválasztott tisztikar : A jászói prépost beszéde, az egyházi vagyonról és kath. autonómiáról
Podrobný referát o valnom zhromaždení Košického katolíckeho autonómneho spolku 7. mája za predsedníctva Eugena (Jenő) Berczellyho.