Az Autonom Kath. Kör közgyülése : Berczelly Jenő az autonómiáról : Stuhlmann Patrik dr. titkári jelentése : Az esztendő története. Takács Menyhért dr. beszéde
Referát o valnom zhromaždení Katolíckeho autonómneho kruhu z 30. marca v Košiciach. Texty. Menoslov prítomných.