A József kir. herceg Szanatórium Egyesület kassai bizottságának megalakulása
Konalo sa v zasadacej sieni radnice pod predsedníctvom Dr. Melichara (Menyhérta) Takácsa, prepošta-preláta z Jasova. Menoslov prítomných. Dar Štefana Lessku 100 korún na ciele spolku. - Menoslov funkcionárov a výboru košickej odbočky.