A József kir. herceg Szanatórium közgyülése
Referát o zhromaždení pod predsedníctvom Dr. Melichara (Menyhérta) Takácsa s prednáškou lekára Spolku Dr. [Ľudovíta (Lajosa)] Hartmanna o úspešnej činnosti novootvoreného dispenzára Spolku v boji proti turberkulóze. Niekoľko údajov z jeho referátu.