A József kir. herceg Szanatórium Egyesület ...
Referát o výborovej schôdzi košického spolku pod predsedníctvom Dr. Melichara (Menyhérta) Takácsa a manželky Teodora (Tivadara) Münstera, na ktorej o.i. predseda referoval o úspešnom výsledku krajinskej schôdze spolku v Košiciach a vyzdvihli sa zásluhy Dr. Ľudovíta (Lajosa) Hartmanna o dispenzár.