A József kir. herceg szanatórium egyesület kassai bizottságának kérelme : Harc a tüdőbetegség pusztitása ellen
O obsahu žiadosti aj s citovaním jej časti, ktorú predseda spolku Dr. Melichar (Menyhért) Takács zaslal správe mesta Košíc, aby finančne podporila Spolok v akcii postavenia, resp. zriadenia sanatória pre vojakov chorých na tuberkulózu.