Iparosok és munkások küldöttsége Jászón
Citovanie textu diplomu, ktorý košická delegácia odovzdala jasovskému prepoštovi-prelátovi Dr. Melicharovi Takácsovi, a v ktorom mu penzijný a invalidný spolok robotníkov a remeselníkov udeľuje čestné členstvo