A József kir. herceg Szanatórium Egyesület válastmányi ülése : A kassai közgyülés előkésitése - Horkay, Elemír
Podrobný referát o výborovej schôdzi Spolku pod predsedníctvom J. Pakotsa, v ktorom hodnotí košický Spolok ako najhorlivejší. Zoznam prítomných a členov komisie na prípravu valného zhromaždenia.