A harmadik egyetem
V snahe získať tretiu univerzitu v krajine stoja oproti sebe mestá Košice, Szeged a Debrecen (MR). Článok uvádza, že Szeged posiell delegáciu priamo za kráľom. Článok vyjadruje dôveru vodcovi kampane v Košiciach Dr. Melicharovi (Menyhértovi) Takácsovi, ktorý prehlásil, že má nádej na získanie univerzity aj tak, že minister hodlá rozdeliť jednotlivé fakulty univerzity po rôznych mestách.