Felekezeti sajtógyülés
Krátka správa o zhromaždení v Košiciach 27.12.,ktoré malo byť úvodom k tlačovej agitácii, ktorá je tiež programom Kongregácie košických žien. Otvárací prejav mal Dr. Melichar (Menyhért) Takács, prednášal Dr. L[adislav (László)] Patak, Dr. B. Bangha, manželka M[artina (Mártona)] Nováka.