A Felsőmagyarországi Gyermekkórház Egyesület közgülése
Referát o zhromaždení v Košiciach, na ktorom mal úvodný prejav Dr. Melichar (Menyhért) Takács. O.i. Dr. Gabriel (Gábor) Máthé referoval o agitácii v prospech zriadenia nemocnice. Hostia: Mikuláš (Miklós) Berend a Dr. Pavol (Pál) Ruffy prednášali k problémom ochrany detí. Ich prejavy budú publikované v tlači.