A Közmüvelődési Egyesület gyülése : Lelkes munka a kulturáért
Referát o výborovej schôdzi Osvetového spolku Abovsko-turnianskej župy a mesta Košíc pod predsedníctvom Dr. Melichara (Menyhérta) Takácsa, kde o.i. sa referovalo o úspechoch na poli pomaďarčovania. V rámci schválených upravených stanov bolo zvolené predsedníctvo Spolku.