A premontreiek gyásza
Správa o úmrtí kanonika Dr. Vavrinca Františka (Lőrincza Nándora) Tótha, farára v Malých Kapušanoch, ktorý v rokoch 1878-1886 pôsobil ako profesor dejepisu na košickom premonštrátskom gymnáziu a na Právnickej akadémii tiež prednášal históriu.