A Gyermekkórház Egyesület közgyülése : Jelentés és válazstások
Referát o priebehu valného zhromaždenia košického spolku detskej nemocnice, ktoré bolo 19.11.1911 za predsedania Dr. Melichara (Menyhérta) Takácsa.