Alőadás az Autonom Kath. Körben : Az első nagyböjti szerda : Takács Menyhért dr. prelátus a ker. bölcseletről
Kladne o prednáške Melichara (Menyhérta) Takácsa 21.02.1917 v Košiciach pod názvom Kresťanstvo a filozofia. Podrobný obsah prednášky, kde rozviedol dejiny kresťanskej filozofie.