A jászóvári hódolás : A város monstre-küldöttsége Jászóvárban : Takács Menyhért dr. prépost-prelátus diszpolgári oklevelének ünnepélyes átadása
Podrobný referát o slávnosti 28.09. v Jasove. Doplnený ďakovnými rečami Melichara (Menyhérta) Takácsa za čestné občianstvo mesta Košíc, župana Eduarda (Ede) Sziklayho, mešťanostu Júliusa (Gyulu) Szentlélekyho.