Kulturegyesületünk közgyülése
Abovsko-turniansky a košický osvetový spolok menom svojho predsedu Dr. Melichara (Menyhérta) Takácsa rozoslal pozvánky na plenárnu schôdzu, ktorá bude v Herľanoch. Vo vymenovaných 9 bodoch programu je aj odmeňovanie učiteľov.