Generalversammlung des Oberungarischen Kinderspitalsverein
Valné zhromaždenie Hornouhorského spolku detskej nemocnice v Košiciach 20.10.1912. Z prejavu Dr. Melichara (Menyhérta) Takácsa o význame a cieľoch spolku, hlásenie o finančnom stave.