Der hiesige Culturverein
Osvetový spolok Abovsk-turnianskej župy a mesta Košíc sa uzniesol vyslať deputáciu k ministrovi kultu so žiadosťou o štátnu podporu spolku. Predsedom deputácie je Dr. Melichar (Menyhért) Takács. Prihlášky do deputácie. Odchod. Audiencia dňa 30.11.1904.