Kulturverein
Článok referuje o výsledkoch volieb zo dňa 17.05.1905 podrobne. Okrem predsedu Dr. Melichara (Menyhért) Takácsa boli zvolení piati podpredsedovia. Ďalší funkcionári. Čestní členovia. Zoznam veľkého počtu členiek a členov výboru.