Zen Jahren
Desať rokov po zmaturovaní sa stali viacerí z vtedajšieho celkového počtu 34 študentov osobnosťami verejného života Košíc. Ich mená uvádza článok. Boli prijatí prepoštom-prelátom Melicharom (Menyhért) Takácsom v Jasove. Slávnsoti sa zúčastnil aj Dr. Konštantín (Szilárd) Stöhr, ktorý nedávno oslávil 40 jubileum svojej činnosti. Za slávnosťou nasledovala omša, banket na Bankove, návšteva v Jasove.