József főherceg szanatorium egyesület közgyülése
Krátky referát o zhromaždení košického spolku 26.02., ktorému predsedal Dr. Melichar (Menyhért) Takács, Vojtech (Béla) Gerlóczy podal pokladničnú správu, Dr. Elek Neuwirt prednášal o tuberkulóze.