A fehér papok Budapesten
Na zhromaždení jasovského premonštrátskeho rádu prelát Melichar (Menyhért) Takács prehovoril vo veci výstavby kostola, gymnázia a spoločenského domu rádu premonštrátov v Budapesti (MR).