Épül a csecsemőkórház : A Gyermekkórház Egylet közgülése
Na prvom valnom zhromaždení pod predsedníctvom prepošta-preláta Dr. Melichara (Menyhért) Takácsa rozhodli na pozenmku štátnej detskej opatrovne postaviť nemocnicu pre kojencov. Utvoria komisiu na zbierku podpôr a použijú na tento cieľ od Spolku Bieleho kríža poukázaných 75 000 korún a základinu Tordássy-Zlinského v hodnote 40 000 korún.