A Gyermekkórház Egyesület közgyülése
Referát o valnom zhromaždení v Košiciach pod predsedníctvom Dr. Melichara (Menyhért) Takácsa a za prítomnosti zástupcov minsiterstva vnútra. Obsah prejavov s tlmočením prijatia patronátu nad Spolkom kňažnou Zitou, ktoré podal košický biskup Augustín Fischer-Colbrie. Z hlásenia pokladníka Jána (János) Kresza a Dr. Gabriela (Gábor) Máthé o činnosti Spolku za postavenie nemocnice.