A Gyermekkórház Egyesület közgyülése
Referát o mimoriadnom zhromaždení 29.12.1912 Spolku na výstavbu detskej nemocnice v Košiciach - predseda Dr. Melichar (Menyhért) Takács. Za zosnulého J. Kresza bol zvolený za pokladníka spolku Ján (János) Stefán.