A jászói prépost a tanitójáról
Uverejnenie článku Dr. Melichara (Menyhérta) Takácsa s kladným hodnotením svojho učiteľa Gabriela (Gábora) Angyala. Článok je prevzatý z časopisu učiteľov Néptanitók Lapja.