A közművelődési egyesület vándorgyülése
Výbor spolku zasadal pod predsedníctvom Dr. Melichara (Menyhérta) Takácsa pretože plánovaná putovná schôdza v Herľanoch nebola možná pre adaptačné práce, ktoré sa tam vykonávajú. Ako rozhodlo včerajšie zasadnutie výboru, putovná schôdza sa bude konať 12.09.1909. Správa o detských predstaveniach v divadle, za ktoré spolok zaplatil 65 korún. Noví členovia spolku. Prehľady.