A közművelődési egyesület közgyűlése
Pod predsedníctvom Dr. Melichara (Menyhérta) Takácsa zasadal Osvetový spolok Abovsko-turnianskej župy a mesta Košíc. Za čestného predsedu bol zvolený Dr. Ondrej (Endre) Rakovszky, správcom sa stal podžupan Dr. Ondrej (Endre) Puky. Správa o kurze pomaďarčovania. Kurzy maďarčiny. Uznanie vedúcim kurzov. Peňažné odmeny rozdané učiteľom maďarčiny.