A József főherceg szanatórium egyesület
Košický výbor Sanatórneho spolku arcikniežaťa Jozefa na svojom zasadaní 24.05. Za predsedania Dr. Melichara (Menyhért) Takácsa zvolil za čestného člena hlavného župana Dr. Andreja (Endre) Rakovszkého.